Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarah tipsar

Julkortpyssel #1 avklarat

Jepp, årets första julpyssel, julkorten, är nu färdiga och ligger staplade i en prydlig hög i väntan på vidare färd hem till nära och kära. Jag skulle ju kunna posta dem redan nu men tycker på något sätt att julkort inte ska dimpa ner i brevlådan förrän just veckan innan jul. Därför får de fina korten vänta ytterligare ett par dagar här hemma innan de flyttar vidare.

Själva korten vill jag inte visa helt och hållet ännu så ni får en sneak-peak av korten och en bild på de småpyntade kuverten istället. Har i år köpt en julkortssats från Panduro, något jag tänkt testa länge som nu äntligen blev av. Korten blev superfina på alla sätt och vis, väldigt pilligt dock så absolut inget för er som funderat på om detta är ett trevligt pyssel tillsammans med barnen. Då tror jag att det är bättre att skapa sitt eget pyssel med klistermärken, glitter och annat som barnen är vana vid att använda och hantera.

Att alla delarna till julkortet dessutom skulle klippas ut innan man kunde börja är ju en annan liten detalj som vi inte diskuterar mer än så här… 😉

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.