Kanske skulle öppna hembageri?
Jag älskar verkligen att baka, när jag har tid över hittar jag nästan alltid på något nytt att testa och det är ju kalas. Men att man inte får äta kolhydrater ställer till det lite 😉 Jag kanske ska öppna ett hembageri och sälja mina kakor istället? Det vore ju ett alternativ 🙂
Idag testade jag att göra biscotti, något som jag tidigare har hört tog en halv evighet så när jag hittade ett recept som bara tog en liten stund var jag ju tvungen att testa. Det gick hur bra som helst och de är godkända av sambon. Antalet var lite oklart, receptet skulle räcka till ”en hel burk” vilket ju kan ses som lite godtyckligt… Men jag la dem i en plåtburk jag har haft i säkert 15 år, jag tror att det har varit glas i den en gång, och det räckte alldeles utmärkt 🙂
När jag ändå var i farten bakade jag en sats ”godmorgonbullar” av ingredienser jag hade kvar, fast den här gången använde jag grahamsmjöl och en näve havregryn istället och av ett par gamla bananer blev det muffins som ska få chokladfrosting så snart de svalnat. Vilket ryck va? Men så är det när man har roligt 🙂