Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarahs önskelista,  Sovrummet

Keramik igen

IMG_1778

Tanken på en keramikkurs lämnar mig ingen ro men än så länge har jag inte hittat några kurser ens i ett avlägset närområde. Tänk att det ska vara så svårt i ett område som vårt, som faktiskt är berikat med flera fantastiskt duktiga keramiker.

När jag nu snart kommer att lämna glasindustrin bakom mig känns det plötsligt ok att bli lite förälskad i andra material och det är något visst med lera och keramik. Något taktilt. Något man vill hålla i på ett helt annat sätt än glas som jag mycket hellre tittar på.

Nåja.

Jag fortsätter följa Anna och hennes alster i väntan på en lösning och gläds åt att nu ha två av dessa i min ägo. Små lövfat som är alldeles perfekta ”lägga-ifrån-sig-ringarna-på-nattduksbordet” stora. Eller små hur man nu ser det. Gjorda av just Anna och skickade av den samma till mig på Drejarestigen. Hur komiskt är inte det när man tänker efter?

IMG_1779

Återstår att avgöra om det är det svarta eller turkosblå som skall få pryda mitt nattduksbord och vart det andra ska hamna. Dagens i-landsproblem, båda är ju lika fina!

Foto: Sarah Berg

Uppdatering: Jag har hittat en kurs! Lotta & Mary i Färjestaden bedriver kursverksamhet så nu återstår bara att se om jag får med mig några vänner eller om jag går själv. Tjihooo så roligt!!

2 kommentarer

  • Sara Jonasson

    Ett fat är ju perfekt att ha vid diskhon, jag lägger alltid av mig mina ringar där, men har inget så fint fat, än…;)

  • Anna

    Vilka fina bilder och hoppas att du är nöjd med faten 🙂 Vad roligt att du ska gp en keramikkurs, det är så fantastiskt roligt! Hopas att du har en skön sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.