Fixat & Donat,  Inspiration,  Juligt

Klappat och klart

IMG_0452 IMG_0451 Eventuellt den mest förutsägbara och klyschiga rubrik jag någonsin satt men never the less, nu är det klart. Det är inköpt och det är framför allt inslaget. Jag tillhör ju skaran som gärna själv slår in mina julklappar. Papper runt de förtryckta kartongerna man får i butikerna är ett måste i min värld. För de paket jag själv ger bort, inte dem jag får, viktig skillnad där!

I år går klapparna, som så ofta, i vitt och guld med svartvitt bomullsband som ”snöre” och vackra adresstags som går åt det lite äldre hållet. Jag blev riktigt nöjd och hoppas att mottagarna ska tycka att det är lika fint som jag gör.

Med detta säger jag också God Jul till alla er fina, fina bloggläsare som tittar in här varje dag. Om ni bara visste hur glad jag blir över att ni gör just det, tack för den året-runt-julklappen! Nu väntar risgrynsgröt, skinkmacka och uppesittarkväll innan julen börjar på riktigt, riktigt i morgon. Hoppas att ni alla får en riktigt god jul tillsammans med nära och kära, ta hand om varandra och var rädda om er om ni ska ut i trafiken.

God Jul!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.