Fixat & Donat,  Trädgård

Las Ketchup

Ni vet den berömda Ketchup-effekten? Man kan väl minst sagt säga att den inträffade idag. Poff sa det här i morse och så hade typ allt hänt på en kvart. Jag kan säga så mycket som att det är jobbrelaterat och jätteroligt men så mycket mer kan jag inte klämma ur mig. Ännu. Jag hoppas givetvis att kunna berätta betydligt mer längre fram.

Nåväl, plötsligt händer det, jag borde kanske ha köpt en trisslott just idag.

Annars har vi mest haft tråkigt idag. Tråkigt väder gjorde att vi fick hålla oss inne mestadels vilket resulterade i en understimulerad hund, en uttråkad son och en frustrerad mamma. Tillslut tog vi en promenad i regnet och konstaterade att en blöt promenad är bättre än ingen promenad.

I övrigt går jag mest och väntar på att den här envetna förkylningen ska gå över och krafterna återvända. Vill ju ut och springa igen och fylla upp mina pallkragar med jord för att kunna börja plantera. Jordsäckar är inget man hanterar när man är sjuk har jag märkt. Helsefyr så tunga de är! Ser fram emot det träningspasset när det kommer. Och så vill jag börja fotografera och skapa lite mer underhållande inlägg här inne men det finns inte utrymme för det just nu så ni får hålla tillgodo med iphonebilder. Hepp!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.