Fixat & Donat

Life by Sarah på Facebook

Vad då tänker du nu, jag har ju läst dina inlägg på Facebook i flera år? Ja många av er har gjort det, jag får jättemycket trafik från Facebook (tack tack!) men det har skett via mitt privata konto och det finns ju dem jag känner privat som inte bryr sig ett skvatt om bloggen och mest tycker att det blir tjatigt.
Lika så, och kanske den främsta anledningen, finns det dem jag i n t e känner privat men som gärna skulle följa bloggen via just Facebook för där är man ju allt som oftast ändå. Det må pratas om att Facebook är på väg ut men statistiken talar sitt tydliga språk, det är ju därifrån ni kommer! 🙂

Så nu kan alltså alla som vill följa bloggen på Facebook, privata vänner eller nya okända vänner. Alla är välkomna och jag både hoppas och tror att vi kan hålla samma goda ton på den här Facebook-sidan som vi tidigare har haft i mitt privata flöde. Det vore väl himla trevligt?!

In och följ sidan nu med er och om ni vill vara riktigt snälla så här på en onsdag kan ni väl tipsa era vänner? Sidan hittar ni här!

Välkomna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.