Fixat & Donat,  Sarah tipsar

Middagsplaneringen & en fråga

Ett av mina nyårsmål för året var att laga mer varierad mat till Elliot. Ny mat. Att försöka att inte fastna i samma gamla vanliga favoriter utan ständigt testa nytt.

När vi nu är i slutet av första kvartalet (redan?) kan jag konstatera att det banne mig går över förväntan. Som tåget skulle man kunna säga. Det planeras veckomatsedlar, det veckohandlas, vi kastar mindre, både fryser in och tömmer fryser oftare och sammantaget äter vi mycket roligare och godare.

Det intressanta i sammanhanget är inte bara allt ovan nämnt utan att jag faktiskt tycker att det är riktigt roligt. Att planera, att laga, att servera och bjuda. Jag älskar det. Den här veckan äter vi följande,
*kycklingfärslimpa med ungsrostade grönsaker & fetayoghurt
*klassisk laxpudding
*korvgryta med rotfrukter (en egen variant av det här receptet)
*kycklingwrap med grön hummus

Om lilleman verkligen äter det här? Han älskar det! Väldigt få smaker som vi har presenterat för honom har han motsatt sig. Han njuter av god mat och sitter gärna och filosoferar en stund i lugn och ro vid matbordet. Så mysigt!

Men nu till min fråga, är våra veckomenyer något som skulle vara av intresse för er? De flesta recept är ju hämtade från nätet och jag skulle lätt kunna länka till dem så kanske ni får samma inspiration som vi? Som sagt, hojta till så kanske vi hittar ett återkommande tema här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.