Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Inspiration

Möblera om lite – igen

Och så var det dags igen, för en liten ommöblering här hemma, precis när man tror att saker och ting har hittat hem. Men saken är nog den att för varje justering vi gör hittar något mer hem och landar på sin rätta plats. Så det blir färre och färre möbler och prylar vi flyttar på för varje gång. Tro’t eller ej!

Men denna gång gällde det en av de där grejerna på shitlisten ni vet, en sladdjä… Det är fult att svära så jag låter bli, även om min svenskalärare under gymnasiet sa att det var ok för att förstärka språket ibland. Men sladdar är ingen personlig favorit, nej.

Och nu gällde det alltså att bli av med en. Gissa om jag tog tag i det med glädje igår morse, (ännu en) förkylning till trots. Så nu har vi ett mer renodlat gästrum, ett kontor och ingen mancave. Japp ni hörde rätt. Projektorn och duken ska säljas (hör av er om ni är intresserade!) och rummet som huserade denna mancave är nu ett kombinerat kontor/lekrum. Någonstans måste ju leksakerna på nedervåningen få vara.

Av alla de kombinationer de här två rummen har fått vara/bli/husera sedan vi flyttade in måste jag säga att detta är bäst hittills. Det är två rum som jag på grund av otydlig funktion och väntande renovering inte har blivit helt överens med tidigare och helt hundra är det kanske inte nu heller, inte i båda rummen men det är mycket bättre!

Foto: Sarah Berg

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.