Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarah tipsar

Möhippa!

Idag är jag iväg på äventyr och har alltså inte skrivit inlägget nu utan i förväg. Idag är det nämligen möhippa för min allra bästa vän. Det har hemlighållits, planerats, smugits, smusslats och förberetts i över en månad så det är med pirr i magen, stor förväntan och ett uns av ”oh så skönt” som denna hemlighet nu avslöjas och dagen äntligen är här!

En av dagens aktiviteter är den, i dessa sammanhang, klassiska leken Anonyma paketet. Alla tjejer tar med sig ett paket, en symbolisk grej, som ska få bruden i fråga att lista ut vem hon har fått det av. Vad som är i mitt anonyma paket avslöjar jag inte men hur det ser ut kan jag ju bjuda på.

Jag hade inget passande presentpapper hemma så jag rev helt enkelt ut ett par sidor ur en modetidning, tejpade ihop dessa på insidan och slog in min paket i detta kollage. Ville inte ha något snöre men ville ändå pigga upp paketet lite så en tag med en liten hälsning fick duga. Försökte göra handstilen så opersonlig och anonym som möjligt, jag undrar just om jag lyckades 😉 Tagen är klippt ur ett gammalt LP-fodral som jag köpte på mig ett par stycken på en loppis för länge sedan. Ett ganska bra knep faktiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.