Bakning,  Clean Eating,  Fixat & Donat,  Träning & Hälsa

Morotsbröd

IMG_7852

Inspirerad av Emma bakade jag i helgen detta morotsbröd att ha med till jobbet som mellanmål tillsammans med lite banan eller skivad tomat.

Emma skrev i sitt recept att man ska hälla ”smeten” i formen. I mitt fall kan jag säga att det inte alls blev en smet utan snarare en deg som jag tyckte ut i formen men resultatet är supergott så det spelade uppenbarligen ingen roll.

Precis som med filmjölksbröd och andra liknande ”rör-ihop-och-ställ-in-i-ugnen-bröd” är det en hel del ingredienser att införskaffa men när man väl har dem hemma är det ingen match att baka bröd ofta, hitta egna smakfavoriter och variera receptet. Easy-peasy helt enkelt!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.