Fixat & Donat,  Hemma hos Disponenten,  Vi två blir tre

Namngivningen del 1

IMG_1281 IMG_1286 IMG_1371
Ja igår var det äntligen dags för Elliots namngivning, Elliot Göran Berg. Jag bad min snälla svägerska om hjälp med fotograferandet under själva ceremonin men hon var så söt och fotade hela dagen vilket var en väldig tur för jag gjorde det då rakt inte. Tack vare Emelie har vi nu en hel uppsjö med bilder från denna fina dag och jag som är den som alltid fotograferar annars tycker det känns väldigt lyxigt att utan minsta ansträngning få kameran full av bilder!

Men jag har valt att dela upp det hela lite för att ni inte ska dö i bildstormen. Vi kan väl börja med att konstatera att vi hade ett tema för lillemans kalas. Ljusblått och luftballonger. I mängder. Det började med heliumballonger som välkomnande gästerna och cirkeln slöts med de ljusblå paket som gästerna hade med sig. (Nej, vi hade inte skrivit detta på inbjudningskorten men de hade snappat upp detta ändå… hrm…i en viss blogg tydligen…)

Heliumballonger är för övrigt dagens tips för den som planerar ett kalas. En tub helium fyller ca 30 ballonger och kostar inte många hundralappar. Dessutom är den fantastiskt rolig att leka med när man fyller själva ballongerna. Som barn på nytt, jo man tackar.
Vi valde att knyta 18 ballonger i entrén för att välkomna de 18 gästerna, resten av ballongerna flög i taket i salongen. Fint på båda ställena om du frågar mig.

Vår tanke från början var att varje gäst skulle få släppa iväg en ballong men de härliga kastvindar som bjöds på förmiddagen igår gjorde det omöjligt. Alla ballongerna knöts liksom ihop till en enda knut och vi fick släppa alla i ett svep istället. Fint det också men det kan ju vara något att tänka på om ni vill göra något liknande.

Återkommer i morgon med mingel och ceremoni!

Foto: Emelie Skagerman

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.