DIY,  Fixat & Donat,  Inredning,  Inspiration,  Sarahs kreativa

Nymålat

Ibland ska man inte fundera så mycket utan bara göra. Direkt. Precis så var det i helgen när jag fick för mig att måla om benen på vårt lilla bord.
Jag vet inte om ni minns det här bordet, som fungerade som köksbord i lägenheten i Göteborg och som har varit både sidobord och skrivbord i huset. I Göteborg, i den förvisso gamla sekelskifteslägenheten, med det moderna köket passade den här färgen bra. Det är också ganska många år sedan nu och den ”trenden” om vi ska kalla det för det har liksom seglat.

Nu kändes inte färgen lika kul längre och eftersom vi hade färg hemma sedan jag målade Elliots skåp var det ju bara att sätta igång. Vilket jag också gjorde. Ungefär två minuter efter att jag hade frågat Alex om vad han tyckte.
Så nu har vi ett ”nytt” bord på övervåningen. Med ben som är lindblomsgröna istället för chockrosa. Så härligt, så lugnt och nu smälter det in på ett helt annat, och mycket bättre, sätt.

Dessutom gjorde jag nu om det till en arbetshörna till mig själv. Lite puff, lite lull-lull och en plats för datorn så att den slipper ligga i soffan. Nu vet ni vart jag kommer att skriva merparten av mina blogginlägg framöver, med utsikt över blommande äppelträd, mäktiga ekar och lila syrenhäckar. Nåja, ganska snart i alla fall!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.