Fixat & Donat,  Inspiration

Nytt år, ny kalender

Kalender

Det känns fortfarande som en bra stund innan vi når 2015 och det är ju som bekant liiiiiite som ska ordnas med innan dess. Men hur man än vänder och vrider på det så börjar det dyka upp händelser under 2015 som den gravid-förvirrade människa jag förvandlats till måste skriva upp. Och. Jag inser då att min nuvarande kalender sträcker sig blott till den fjärde januari och inte en dag längre än så.

Har därför tittat runt, och faktiskt bestämt mig, för kalender till nästa år. Vilken tror ni att det blev? En Personlig almanacka designad av min vän och favorit SMÄM? Eller en ny Moleskine i svart skinn? Eller kanske Frankies snygga Daily Journal från Mokkasin?

Blir ingen långdragen cliffhanger på den, jag valde Frankies Daily Journal inför nästa år. Hade jag jobbat hade det garanterat blivit en Moleskine igen. För att hålla koll på möten och tider tycker jag att den överträffar det mesta. Men i min föräldralediga nya tillvaro tyckte jag att Frankies liksom passade bättre. Och vilket år skulle vara bättre att testa den än just första året i huset, som nybliven mamma till ett litet pyre? Nej just det, Frankie it is!

Collage skapat av bilder från personligalmanacka.se, moleskine.com och Mokkasin.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.