Fixat & Donat,  Skiing

One of those days

bild-3(7) bild-1(8) bild-1(9) bild-2(8) bild-2(9) bild-3(5) bild-3(6) bild-3(51) bild-4(10)

Idag har det varit en sådan där dag. En sådan där perfekt dag. En dag när solen har strålat från en näst intill klarblå himmel. En dag när backarna har hållit förvånansvärt bra trots ett par plusgrader. En dag när humöret har varit på topp och en dag när de spelade bra musik på After Skin. Bara en sådan sak. En bra dag helt enkelt. En underbar dag.

Det enda som saknades idag var Alex, Erik och Emelie. Jag vill nu att ni tre håller upp höger hand och säger efter mig ”jag lovar och svär, att jag aldrig mer ska missa en skidresa, att jag ska följa med och delta i såväl skidåkning som After Ski till 100%” Sådär. Jag saknar er här, det förstår ni va?

Konstigt nog har det också varit en dag när jag fått hjälp med ett oväntat problem. Jag har upplevt plötslig och oplanerad utlösning vid två tillfällen sedan jag kom hit och det är ju inget man vill skryta om precis. Pinsamt liksom… Och verkligen inget jag trodde att jag någonsin skulle ha problem med. Men nu har pappa skruvat på bindningarna, att få hjälp av sin pappa i det här läget dessutom, hahaha, men nu känns det säkert och bra igen. Jag vågar sätta tryck på skidor och bindning igen och inga pinsamheter har uppstått. Phew!

Foto: Sarah och Göran Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.