Fixat & Donat,  Träning & Hälsa

Planeringens A-B-C

IMG_7944

Jag skulle nog kalla mig för en planeringens mästarinna. Listor upp och listor ner planerar jag mitt liv, mitt jobb, min träning och så vidare. Jag kan planera. Jag är grym.

Och tur är väl det för den närmsta tiden sätts planeringen på prov på allvar. Vi ska ge oss ut på en liten turné älsklingen och jag. Ett par dagar på norra Öland under påsk följs av fyra dagar i Kosta för mig och fyra dagar i Kalmar för älsklingen följt av en mellanlandning i Kalmar för att hämta upp mitt stora A och lilla a för att sedan eventuellt svänga förbi Karlskrona och fira den älskade lilla brorsonen innan vi landar hemma i Göteborg igen söndag kväll. 10 dagar senare. Phew!

Bara kläder, skor och andra pryttlar är ett projekt när man ska befinna sig i myllan, på ledningsmöte, hålla utbildning och gå på kalas under samma resa. Lägg då till min vilja och önskan att planera även maten och träningen så har vi planeringsbonanza deluxe framför oss. Tog mig en timme eller så i lugn och ro i söndags och bara skrev. Listor upp, listor ner, små notiser i kalendern om när mat måste lagas och förberedas. Är detta planeringens ex-jobb månne?

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.