Fixat & Donat,  Sarah tipsar,  Sarahs önskelista

Presenttips från Designtorget

Inlägget innehåller adlinks

Vet ni, nu är det inte bara vårsäsongen som är nära utan så även presentsäsongen. Det kommer en vår fylld av födelsedagar, studenter, skolavslutningar, konfirmationer, dop, bröllop, värdinnepresenter och gå-bort-presenter. Det är presentsäsong minst sagt.

När det gäller presenter gillar jag att ge bort sådant som är genomtänkt, lite finurligt och väldigt personligt. Och så något som kommer till användning. När jag lyckas träffa in allt detta brukar det bli som allra bäst, både för mottagaren och mig.

Ett ställe som har just den typen av presenter är Designtorget varifrån alla bilderna i kollaget ovan är hämtade. Ett tidningsställ har jag funderat på sedan jag flyttade hemifrån då mitt eviga samlande av glossiga magasin tog sin början. Jag vet att jag inte är ensam om det.
En härlig tvål är alltid rätt. Så här års är också ett litet drivhus till sticklingar en ypperlig present. Det lilla setet med rivsalt känns som en klockren gå-bort-present när det vankas middag, vilket värdpar skulle inte vilja sätta ett sådant på bordet? Det lilla armbandet är ju så fint så man dör, tänk er det mot en solbränd arm.
Och så lampan, med det sötaste namnet ”Smultron”, den är ju bara för fin. Kombinationen glas, bubblor och rosa tickar i många av mina boxar det vill jag lova. Kanske något för bröllopsönskelistan?

Ja, kort sagt, Designtorget blir mitt go-to-place för presenter i vår. Ni vet väl att de har en webbshop också sedan några år tillbaka? Toppen för oss som bor i en mindre stad!

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.