Fixat & Donat,  Sarahs önskelista

Pusslande

IMG_7696

I morgon åker hjärtat till Kalmar igen, huvudkontoret kallade och det är ju inte så mycket annat att göra än att åka då. Det sker titt som tätt och jag tycker normalt sett inte att det är ett problem alls, jag är glad över att han fick flytta med till Göteborg och ändå behålla sin tjänst, men just den här gången hade jag gärna hoppat över. Det känns som att jag precis kom hem från Österrike och även om vi varit duktiga på att ta vara på ”tillsammanstiden” och göra det mesta av både helgerna och veckan vi har haft tillsammans så känns det ändå lite ”ååååhhhh” i hjärtat när han nu åker.

Nu blir veckan istället ett pusslande med jobb, vovve, möten och timmar. Och på tal om det, herregud så fort kalendern fylldes på efter semestern, hela våren känns nu som ett tapetserat schackbräde med jobb (så mycket spännande på G), födelsedagar (grattis!!), bröllop (yay!), möhippor (jo men faktiskt, överraskade nog inte någon 😉 ) och lite allmänt umgänge (hoppas vi kan få till det Erik och Emelie).

Men som sagt, vi ska nog reda ut det här också. Är en mästare på planerande och balanserade, det är ju bara så mycket roligare när hjärtat är hemma. Men nu väljer jag att se glaset som halvfullt och tänka att det är ju underbart att få känna så här. Tänk om jag hade tyckt att det var skönt att han är borta? Fy så trist det hade varit!

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.