Fixat & Donat

Sand Homestaging & Design

Vad är nu detta? Vad är Sand Homestaging & Design? MITT LILLA FÖRETAG! Det är ju helt fantastiskt men det är faktiskt sant, jag har ett eget företag. Det är inte utan att det känns lite stort faktiskt!

Det hela började under hösten och vintern när jag kände att mitt jobb var så fyllt av siffror, budgetar, ännu mer siffror, procentsatser och höga ambitioner. Mitt jobb är helt enkelt väldigt business och det är givetvis en del av mig. Missförstå mig rätt nu, jag gillar verkligen mitt jobb men det finns en annan sida av mig också. Det är den sidan som bloggar här, som målar tavlor, som har ett enormt behov av att få vara kreativ och pyssla-piffa-dona.

Jag sökte efter, och hittade, en distansutbildning om Homestaging som jag anmälde mig till, fick en plats och påbörjade i februari vid Designskolan i Göteborg. Hela utbildningen är upplagd så att man ska kunna jobba och plugga på kvällar och helger samtidigt vilket jag har gjort och det har varit jätteroligt. Precis den injektion av ”något mer kreativt” som jag har känt att jag har behövt.

Samtidigt började ju små uppdrag att trilla in och för att kunna genomföra dessa, och ta betalt 😉 , föddes behovet av att skapa en enskild firma och det har jag nu gjort. Sand Homestaging & Design. Jag är stolt som en tupp över mitt lilla företag och har nu den perfekta möjligheten att få leva ut min kreativitet när jag har tid och lust för det. Perfekt!

Kan hända att det nu dyker upp en och annan uppdatering kring logotype, hemsida och annat här i bloggen, jag hoppas att ni står ut med det. Själva utbildningen och ämnet Homestaging kan jag nu prata mig varm för och kanske nämner jag det också framöver 🙂

4 kommentarer

 • Gabriella

  Hej! 🙂 Kul att jag hitta din blogg! Jag har nämligen funderat på designskolan i göteborg men vart lite skeptisk om det är något seriöst. Så de var bra att jag såg vad du skrivit om det och se att du är nöjd! 🙂 Så du kan rekomendera den skolan? Velar mellan den och denna http://web.mac.com/moveme1/inredningskurser.se/v%C3%A4lkommen.html
  Vet inte vilken jag ska välja då jag känner mer för den du gick, men på den andra blir man certifierad inredare.. Har du något tips?:)

 • Sarah

  Hej Gabriella,

  Tack för din kommentar! Jag kan verkligen rekommendera den kursen, Lisbeth som håller i det är fantastisk och med öppna öron kan man sitta där varje gång och bara suga i sig kunskap och erfarenhet. Känner inte till den utbildning du länkade till men innehållet verkar vara ganska överensstämmande.
  Jag hade valt Designskolan i Göteborg igen om jag skulle välja nu, den var en toppenbra start på något jag fortfarande tänker på, arbetar för och drömmer om!

 • sofie

  hej! Jag skulle jättegärna vilja arbeta med inredning/homestyling men sitter nu o undrar över VILKEN utb ska ja gå och vart..läst här nu lite om Göteborg du tipsa om, även om iredningskurser.se vad tror o tänker du är bäst? finns det mkt jobb och är värt de? när du gick skolan i Göteborg vad det svårt? behöver man själv stå även för kursmaterial?
  Med vänlig hälsning sofie

  • Sarah

   Hej Sofie,

   Vilken rolig fråga! Eftersom svaret kommer att bli ganska långt sammanfattar jag allt i ett inlägg istället, håll utkik!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.