Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarah tipsar

Sommarläsning

IMG_8783

Ni som följer mig på Instagram har redan sett att jag har beställt hem en del böcker inför sommaren. Jag älskar att läsa men det är oftast bara under längre ledigheter jag finner ro att verkligen plöja böcker på det sätt som jag gjorde när jag var yngre.

Kristina Ohlsson kan jag verkligen rekommendera. Fick hennes första två böcker av älsklingen för något år sedan och har sedan avverkat resten i rask takt. Davidsstjärnor har jag gått och väntat på och nu äntligen, äntligen är det dags!

Denise Rudbergs Elegant Crime böcker fastnade jag för också för något år sedan. Finns tre i serien, detta den tredje, och jag kan verkligen rekommendera de två första. Lättsmälta deckare.

En man som heter Ove, man måste ju liksom skratta och ha roligt på semestern och med Ove räknar jag med att få just det. ”Alla” andra har ju redan läst den och era betyg är enkom positiva så förhoppningarna är stora. Skrattar ofta högt och länge åt Backman på Twitter så varför skulle detta vara sämre?

Carin Gerhardsen, har ni inte börjat läsa Hammarbyserien redan tycker jag att ni ska börja nu. Tror att det finns fem eller sex böcker i serien och detta är nervkittlande från första stund. Läs, läs, läs!

Nora Roberts, inte alls en deckare utan något mer åt dramahållet fast av det något enklare slaget. Den första boken i en serie om tre utlovade böcker vilket jag tycker lät bra. Har läst Nora tidigare så det känns som ett säkert kort.

Supermat får ett helt eget inlägg längre fram, läser ni mycket på sommaren?

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.