Fixat & Donat,  Kommunikation by Berg,  Vi två blir tre

Svårt att hinna med

Sorgligt men sant, just nu är det faktiskt så. Svårt att hinna med alltså. För med en sjuk liten och en smittad mamma som mellan nysningar och febertoppar ska hinna jobba lite på stunder när just liten sover. Jag jobbar aldrig när Superhjälten är vaken, den tiden är hans tid. Vår tid. Men, tja, då blir det lite tight.

Att starta sitt eget företag så här parallellt med föräldraledigheten har sannerligen sina sidor. Jag kunde ju aldrig tro när jag gjorde det att allt skulle gå så fort. Någonstans i mitt sinne var det här med att starta företag en långsam process där framför allt införsäljningen skulle ta lång tid. Nå, riktigt så har det ju inte blivit. Alls faktiskt. Och då ställs allt på sin spets när dagisplatsen (förlåt, förskoleplatsen = Förisplatsen) inte finns förrän i Augusti.

Men jag, eller ska jag säga vi för det här skulle aldrig gå utan Alex support och hjälp från familj och vänner, tänker att för att skapa det liv vi vill ha för oss själva och vår familj till hösten kanske vi får ta ett par månader nu som är mer…osmidiga.

Det löser sig alltid och med en frisk mamma löser det sig lättare. Så nu ska jag fortsätta sippa te, snyta mig och kanske få iväg den där fakturan jag tänkte få iväg.

Instagrambild från mitt konto @lifebysarah.se där jag just nu är med i @hannawendelbo s #fotoutmaningmars2016 En årligt återkommande utmaning, en bild om dagen på ett utvalt tema. Gårdagens var ”blått” och bilden ovan är mitt bidrag. Vill ni se mer? Följ mig på insta eller sök efter #fotoutmaningmars2016

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.