Fixat & Donat,  Inspiration,  Sarahs önskelista

Två av många

IMG_6891 IMG_6896

Två av de där målen jag skrev om tidigare i veckan, som jag är så medveten om, är dem ni ser på bilderna ovan. Jag har lovat att skriva mer och att lära mig mer om fotografering.

Jag är en människa som älskar att skriva, och alltid har gjort det. En mycket överraskande och glädjande julklapp fick mig att komma på det igen. En samling dikter och verser jag skrivit när jag var liten. Tidig skolålder skulle jag tro. Fantastiska rim och roliga stavfel fick mig, och övriga familjen, att skratta så tårarna sprutade åt mina tidiga litterära försök. Tack mamma för att du hittade den och bestämde dig för att slå in den!

Det påminde mig om att jag verkligen gillar att skriva. Och jag har nu lovat mig själv att skriva mer. Jag skriver ju mycket i jobbet men precis som mycket annan kommunikation nu för tiden handlar det om korta stycken, inlägg och statusuppdateringar. Inga längre texter. Vilket är synd. Jag vill helt enkelt vårda mitt språk och har lovat mig själv att skriva mer, exakt i vilken form håller jag för mig själv. Huvudsaken är att jag vet. Att jag är medveten.

Mitt andra medvetna mål handlar om fotograferandet. Jag vill lära mig mer. Bli bättre. Både för min egen skull och för det bröllop jag skall fotografera i mitten av Juni. Boken ovan är en julklapp från min älskling och med den som grund har jag börjat. Läsa, testa, läsa, prova, läsa, knäppa. Roligt!

PS. När jag ser bilderna ovan, och när jag tassar omkring på det knarrande plankgolvet, är det bara mer och mer uppenbart att det är sekelskifte som är vår grej. Det behövs ingen visning för att inse det.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.