Fixat & Donat,  Fyndat,  Inspiration

VIKTIGT & ett fynd

I förra veckan var Elliot och jag på IKEA en sväng. Inte på en behovsrunda utan på en ska-bara-titta-lite-runda. Hrm. Det jag främst ville titta på var givetvis Ingegerd Råmans VIKTIGT kollektion som släpptes förrförra fredagen men precis som överallt annars i landet var de vackra karafferna slut.

IMG_5240

Däremot fanns den raka karaffen med tillhörande glas, den perfekta detaljen till vilken kontorsplats som helst då jag tror att alla skulle må bra av att dricka lite mer vatten på jobbet. Nåväl. Den fick följa med hem och kontor eller inte, jag har redan använt den massor.

IMG_5241

Jag sprang också på detta otroliga fynd, i mitt tycke i alla fall, vanliga vardagsglas för fem kronor styck. Glas som inte verkade ha ett namn eller ens en riktig streckkod. Min gissning är att detta är ett prov som inte riktigt blev som det skulle och nu alltså säljs ut. Det är egentligen för bottentungt, inte så balanserat som man önskar att ett glas ska vara men jag älskar dem. Och för fem kronor styck bytte jag raskt ut våra tidigare vardagsglas här hemma som jag aldrig riktigt gillat. Perfekt när lilleman snart ska börja ”ska själv” här hemma.

Foto: Sarah Berg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.