DIY

Juliettes nya byrå – ett DIY-projekt

Ni som följer mig på Instagram har redan sett att jag fyndade en byrå till Juliette för några veckor sedan som därefter har fått sig en rejäl makeover. 100 kr gav jag för denna ungefär 100 år gamla, vackra, trämöbel och den löste inte bara förvaringsproblemet i Juliettes rum, den gav också mig ett efterlängtat DIY-projekt.

Dumt nog valde jag att slipa ner den för hand istället för att köpa mig en slipmaskin. Note self: lyssna på din man när han föreslår ett sådant inköp. Allt annat är bara dumt. Nåväl, moving on!

Jag är så himla glad för den här byrån och ler varje gång jag går in i Juliettes rum och får syn på den. Magkänslan här är på topp och det är väl så det ska kännas med en nygammal möbel.

Nu råkade det ju också bli så att jag köpte alldeles för mycket färg. Blev så stressad i affären att jag sa fel, men för dig som sitter och funderar på att måla om en byrå, det går inte åt tre liter färg. Snarare en liter. Kan ju vara bra att veta.

Men.

Det här ger ju upphov till en hel mängd möjligheter nu känner jag. Min skrivbordsstol har hängt med mig läääänge, ett fynd för hela 20 kronor en gång i tiden, då målade jag den vit direkt. Nu tänkte jag att den ska få bli grön istället och så föll mina ögon på linneskåpet…

DIY-projekt

Nu låter ju detta väldigt spontant och överilat men jag har velat måla om det där skåpet länge och här uppenbarar sig ju en möjlighet känner jag.

Ett annat DIY-projekt?

Vi får väl se om det blir så, jag har nämligen ett annat större DIY-projekt att ta mig an i sommar. Att måla om våra utemöbler. Främst stolarna. Jodå som sagt, det lär ju ta ett tag och hur mycket jag än älskar att måla kommer jag att vara duktigt trött på det tillslut. Det vet jag ju.

Har ni några sommarprojekt eller DIY-projekt igång?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.