DIY

Pysslandet fortsätter – torkade apelsinskivor

Ja men om jag är pysslig i vanliga fall är det väl deluxe nu kring jul, att skapa jul är hemma är något av det bästa jag vet. Och Disponentvillan är så väldigt tacksam att ”jobba med”, som om hela huset längtar efter julen minst lika mycket som jag gör. Huset liksom tackar och tar emot och gottar sig åt allt juligt jag hittar på.

Så efter att ha klarat av de vridna ljusen i förra veckan tänkte jag ta mig an torkade apelsinskivor den här veckan. Någon jäkla fördel ska man väl ha av att jobba hemifrån tänker jag, och detta är precis den hemma-guldkanten som jag ger mig själv den här veckan. Att kunna ha ugnen igång en hel dag. För det tar ju ett tag att torka dem men vad gör det när man ändå sitter och jobbar?

Precis.

Så vad ska jag då hitta på med dem sen? Ja, jag tänkte ju inte göra en krans av dem även om den här är väldigt vacker. Jag tänkte istället göra girlanger av dem, med kanelstänger och rosmarinkvistar, hur låter det? Ljuvligt i mina öron. Och väldoftande.

Återkommer med det färdiga resultatet.

Hur är ni? Pyssliga? Lite extra nu kring jul eller under pandemin? Det här är ju ändå något man får och kan göra trots pandemin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.