DIY

Tack! <3

Vet ni, jag hade besöksrekord på bloggen igår. Över en dum kommentar. Det är ju kanske dumt i sig men alltså sant. Och jag vill bara säga TACK!

Jag uppmanade er att kommentera och det gjorde ni, både i sociala kanaler och till mig personligen. Uppenbarligen ett ämne att diskutera, att lufta. Där många tänker och känner mycket. Och där många, säkert i kölvattnet av den diskussion som var inte ville lufta öppet utan gjorde det privat till mig. Jag förstår verkligen det.

Det samlade intrycket verkar ändå vara att de allra flesta har dragit in på det mesta. Ingen säger sig vara perfekt eller 100%-ig och det var ju ungefär det jag trodde. Problemet i det här fallet var väl att jag valde att vara ärlig och då får man klä skott för det som många gör.
Jag funderade innan jag publicerade inlägget i söndags på om jag borde hoppa över att berätta, jag har fått höra att jag provocerade, och det var aldrig min mening. Jag ville bara vara ärlig. Att det upplevdes som provocerande ber jag om ursäkt för.
Men som sagt, jag var ärlig med något som jag nu vet att de flesta gör. Att man följer restriktioner till kanske 98% men inte helt 100.

Hur som helst, det här är ett ämne som rör upp känslor, givetvis är det så och jag har gått vidare. Jag ville bara säga TACK för all kärlek jag fick igår och för att ni delade med er av era tankar kring hur vi lever våra liv just nu, i den här situationen. TACK!

Nu tycker jag att vi går vidare och fortsätter julmyset. Ni var många som gillade kransen av apelsinskivor och det kan jag förstå, den är underbar. Minns ni pepparkakskransen jag gjorde förra året? Ännu enklare och snabbare att fixa ihop och minst lika fin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.