DIY,  Fixat & Donat

Vet ni vad jag har gjort??

Jag har fyndat ett köksbord. Utan att Alex visste om någonting. Så typiskt mig!
Jag såg det på Facebook, runt i lagom stor/liten diameter, vitt (spelade egentligen ingen roll då det ändå ska målas), utan krusiduller, perfekt. För 100 kr. Herregud, 100 ynka kronor för ett riktigt träbord. Det är klart att jag var tvungen att slå till direkt för att inte mista det.

Problemet var bara att det inte gick in i bilen, men då erbjöd sig den snälla säljaren att komma hit med det. Vilket hon också gjorde igår, förstå hur tacksam jag blev då!

Nu är det som sagt inte jättesnyggt, men det ska bli. Jag ska bara hitta rätt kulör först. Lutar åt en grå som heter ”Kalksten” men i just det här beslutet låter jag Alex få ha en röst också 😉

Eller ska man kanske skulle gå åt det mer gröna hållet? Hm, det ska ju stämma med köket också. Eller kanske främst köksgolvet, dessa hatkärlesrutor.

Tja, vi får se, tillsvidare ligger det en duk på och det funkar. Osmidigt med småbarn men det får gå. Otroligt nöjd med ett runt bord dock, det passar utrymmet perfekt och plötsligt är ingen plats trång eller jobbig. Hörde jag ett hallelluja-moment?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.