Drömhuset,  Vardagsrummet

Att det ska vara så svårt?

Ja herregud hörrni, att hitta en ny tv-bänk, att det ska vara så svårt. Vi köpte en ny tv, modell ”mycket större än tidigare”, och behöver en ny tv-bänk för att det ska kännas stabilt och bra, för att vi behöver förvaring och för att det inte ser klokt ut med en gigantisk tv på en för liten tv-bänk.

Allra helst skulle jag hänga upp både tv och förvaring på väggen men se det går icke för i den väggen sitter en skjutdörr så den är liksom lite special och inget man skruvar upp tunga saker i.

Dessutom är väggen 160 cm vilket verkar vara ett ovanligt mått på dessa möbler, 120 är för kort för tvn och de flesta verkar annars vara 180 cm.

Voine.

Och så vill man ju inte att den ska vara för hög.

Det känns som att jag har googlat sönder internet vid det här laget men jag hittar inget bra. Det som är bäst just nu är den här från Mio, jag tycker den är jättefin, passar våra behov på många sätt. Men den är lite väl hög… Nu lutar det åt den i alla fall, fast utan benen. På sikt kanske jag köper andra ben från Pretty Pegs istället, typ de här. Vad tror ni om det?

Herregud alltså, vi som bara behövde en ny tv. Inredningsdomino, ibland är det kul och ibland är det bara…svårt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.