Drömhuset,  Renovering

Att få hjälp av ett riktigt proffs

IMG_0098 IMG_0106

I helgen som gick fick vi hjälp i Drömhuset av ett riktigt proffs, Oscar (eller DB för alla som känner honom) från Majo Bygg var här och hjälpte oss sätta upp taklister i huset utan en enda rät vinkel.

Det var fler än en gång som jag tänkte på Arga Snickaren och hans ständigt återkommande ”prov” för deltagarna att sätta taklister i ett av deras halvfärdiga rum. De får alltid gissa hur lång tid de tror att det ska ta och säger nästan alltid 3-4 timmar. Det tar alltid 8-16 timmar. Alltid. Och det gäller ett rum. Här pratar vi en hel övervåning med en hel del specialare längs vägen. Det DB gjorde för oss i söndags är ovärderligt. Det blev helt, det blev snyggt och det blev färdigt. Det hade tagit oss sju svåra år och en migrän att få det där gjort. Just sayin’.

Eftersom han dessutom var snabbare än tapetserarna hann han hjälpa oss med det som tidigare var en spalje men nu istället börjar likna ett trappräcke och halleda’ så fint det blev! Lite färg på det där också så blir det kanoners! (Nej, det ni ser på bilden ovan är inte det färdiga trappräcket utan en work-in-progress-bild)

Tack ännu en gång snälla DB och Majo Bygg (och Elin för att vi fick stjäla din man en hel söndag)

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.