Drömhuset

Att ha haft världens bästa semester

IMG_4773

Vilken semester detta har varit! Soligt och varmt. Tid med familj och vänner. Öländsk luft i mängder och en resa på tu man hand till Cypern. Förhandsvisning, lånelöfte, telefonvaktande, budgivning och avtalsskrivande för Drömhuset och en väldig massa böcker.

Det kan, om ni frågar mig, inte bli bättre. Tankarna har varit på alla andra håll än jobbet och även om det ibland varit lite frustrerande att bada i skift när vi var på Cypern exempelvis för att ”mäklaren kan ju ringa precis just nu” eller att precis varenda samtalsämne som inleds efter cirka 20 sekunder landar i huset i en eller annan form, ”Vad ska vi börja renovera?” eller ”ska vi göra det rummet till bibliotek?” är det ju trots allt ganska trevliga frågor. Åtminstone när allt var klart och man faktiskt fick börja drömma på riktigt.

Nej, det här har varit en toppensemester på så många sätt att jag knappt kan förklara det och nu känns det ändå helt ok att återvända till vardag, rutiner, matlådor och jobb. Det blir bra det också.

Foto: mäklarbild från Fastighetsbyrån

Ps. All denna lavendel som växer längs huset och på väl valda platser i trädgården gör något med mig. Kärlek. Jag tror banne mig att det är kärlek!

2 kommentarer

 • Lisbeth

  Ser heeeeelt underbart ut! Finns det gästrum? 😉
  Mitt bästa tips: vänta med att renovera och fixa i trädgården till nästa sommar. Brukar funka bäst. Kram!

  • Sarah

   Det finns gästrum Lisbeth, du är välkommen när som helst 🙂
   Trädgården får absolut vänta, ska bara klippa ner lavendeln, men en del renovering gör vi innan vi flyttar in. Tak är lämpligast att måla när rum är tomma har jag hört 😉
   KRAM!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.