Drömhuset,  Vi två blir tre

Ett rymdrum

Vi har börjat inse att vi verkligen inte har en liten kille längre. Han är lång, smart och med tandglugg som vilken skolkille som helst. Vilket också är den högsta önskan just nu, kanske allra mest för att skolan har en coolare klätterställning än förskolan men också för att man får läxor (vågar man hoppas att den inställningen håller i sig? 😉 )

Hur som helst, det börjar bli dags att göra om hans rum och vi funderar på om inte det kan bli en del av hans födelsedagspresent i vinter. När han så önskade sig rymdtavlor i helgen, några kanske har sett dem jag fixade på Instastories redan, fick jag en massa idéer och tankar kring den där makeovern.

Ett blivande storpojksrum med lagom ”space-feeling” till killen som kollar rymdlektioner på Youtube. Ett tips till er med vetgiriga barn, sök bara på ”rymden lektion 1” så dyker de upp!

Ett skrivbord är ett måste och då givetvis också en stol. En bättre garderobslösning och resten är ju bara dekorationer. Wallstickers, en mobil med planeter, nya påslakan (sänghuset får stanna kvar ett tag till!) och såklart en astronaut och minst en raketlampa. Sen är vi nog hemma tror jag! Det här skulle ge honom ett rum som jag gärna dragit mig tillbaka till ett tag då och då.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.