Drömhuset,  Renovering

Grundmålat vare här!

IMG_0019

Exakt varför golvsockeln i WIC:en är blå är oklart, kanske ville den som valde färgen minnas en trevlig semester i Grekland? Själv lider jag inte av någon sådan nostalgi och därför får det blåa försvinna och bli vitt som så mycket annat i huset. Grundmålat och klart efter helgen. Nu ska ett (två?) lager snickerifärg på som sedan förhoppningsvis hinner ”dofta klart” innan vi flyttar in med alla våra kläder om ett par veckor.

IMG_0021

Jag trodde ju aldrig att jag skulle tycka att gipsade väggar var så fint, men det gjorde jag. Jag trodde heller inte att jag skulle bli så glad av en fläckig, grundmålad spegeldörr men se där hade jag fel. Den här gör mig jätteglad. Bara det faktum att det är spegeldörrar som hänger där nu, ”äkta” gamla spegeldörrar som dolts bakom lager av masonit, gör mig barnsligt glad.

IMG_0022

Och den här killen alltså. Kärleken jag känner till min Alex går inte att beskriva i ord. Min klippa, min trygghet, min kajplats i etern. Vi känner varandra väl vid det här laget men han fortsätter att ta mig med häpnad och får mig att älska honom lite mer för var dag. Det slit och arbete han lägger ner för att renovera vårt hus är grymt, är så stolt över att jag får kalla honom min.

Foto: Sarah Andersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.