Drömhuset

Hej då julen 2020

Har ni plockat undan julen ännu? Här hemma finns ett par stakar kvar samt julgranen men det är nog allt.

Och. Herregud. Så. Skönt!

Lika mycket som jag älskar att plocka fram julen och låta hemmet bli mer ombonat och mysigt redan i November lika befriande och skönt tycker jag att det är att få bort den tiiidigt i januari. Jag trivs egentligen inte när det blir för mycket lull-lull. Jag gillar det lite mer avskalade och därför drar jag nu något slags mentalt djupt andetag och gläds åt tomma fönster, luft och färre prylar. L-j-u-v-l-i-g-t!

Har dessutom fyndat ett par lampor på mellandagsrean, så stakarna i vardagsrummet får nog stå kvar tills dessa anländer. Just det kan jag leva med.

Och så får man ju unna sig att fundera på en ny gardinskena i vardagsrummet, en vägglampa, kanske ett nytt kuddfodral? Här hemma flyttar saker runt ganska ofta, inte en pryl står kvar på samma ställe som innan jul nu när julen är bortplockad. Åh nej!

Jag kände plötsligt inte alls för mässing längre utan längtade efter kalla metaller och så fick det bli. Kan ni känna igen er?

Plockade också fram de fina Skull-ljuslyktorna av Ludvig Löfgren för Kosta Boda som jag inte haft framme på länge och fick en kommentar av Elliot ”vad är det där för fula små grisar”. What can I say, smaken är som baken?

Annars då? Jo men min veliga influensa hänger i, jag blir bättre av att vila och vara stilla men blir helt slut av minsta ansträngning. Så om jag bara gör just det, håller mig stilla och vilar är det helt ok. Ni som känner mig vet att det inte är en paradgren. Men jag försöker ok?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.