Hemma hos Disponenten,  Inredning,  Inspiration,  Köket

Nytt i köket

Som jag nämnde i torsdagstrion igår praktiserade vi ketchupeffekten i köket under söndag/måndag, och då menar jag inte den här ”2,5-åring äter pommes med dip helt själv”-effekten utan mer av en plötsligt händer det variant. Vi har gått och varit sugna på att byta ut köksmöblerna ganska länge. Vi har ett stort kök, förvisso ganska uselt planerat men det drömmer vi om att få ändra på, men med en ganska liten matplats.

Det ställer vissa krav på vilka möbler som står där och vi har inte riktigt fått till det. Jag gillade förvisso den kökssoffa vi hade men Alex, med en rygg som inte är helt hundra, gillade den inte alls så…pang. Nu har vi sålt bord och soffa och istället köpt ett helt nytt möblemang. Ett möblemang som dessutom kan kompletteras med dessa drömstolar framöver (nehej, jag har inte gett upp hoppet om dem älskling!) och som funkar alldeles utmärkt för lilleman och båda hans föräldrar.

Dessutom passade vi på att möblera om lite på kuppen och har nu fått bättre möbler, en helt ny känsla och bättre plats i den hörna av köket som inte är som störst. Perfekt!

Först händer ingenting, sedan ingenting, därefter ingenting och plötsligt bara händer det. Ungefär så gick det till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.