Drömhuset

Husesyn – våning 2

IMG_4661

Vi tar väl en tur på övervåningen också? Det första du möts av när du kommer upp för trappen är detta allrum som vi kommer att använda som tv-rum. Det ni ser på väggarna är väggmålningar av en konstnär som jag just nu glömt namnet på men som är ganska känd. Det är målningar från den gamla fajansfabriken och arbetet där inne och en av målningarna visar huset i sitt ursprung.

Från allrummet kommer du ut till…

IMG_4676

…balkongen! Tänk, vi har drömt om en balkong till våra 62 kvm här i Göteborg och nu får vi plötsligt en balkong och två altaner till våra 159 kvm. Härlig känsla det.

Från allrummet når du också…

IMG_4647

…det som kommer att bli vårt master bedroom. Tänk att vår säng, som just nu ser gigantisk ut i vårt lilla sovrum äntligen ska få ett rum som passar.

Allrummet leder också vidare till…

IMG_4655

…detta sovrum på andra gaveln av huset. Här får vi se lite vad vi hittar på.

IMG_4658

Övervåningen bjuder även på denna WIC och oj så fantastiskt det känns att ha den möjligheten. Den kornblå listen måste ju bort, eller snarare, den måste bli vit men annars. Vilken dröm!

Övervåningen ska vi renovera en del innan vi flyttar in, ytskikt ska fräschas till, tak och väggar i allrummet samt dörrfoder, fönsterlister och liknande som vi vill måla för att fräscha till det lite. Det riktigt kliar i fingrarna över att få sätta igång och riva, slipa och måla.

Bilder: mäklarbilder från Fastighetsbyrån

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.