Drömhuset,  Renovering

Klippgrå

IMG_0116 IMG_0115

Ta-da! DEN. ÄR. FÄRDIG! Vi har numera en trappa som går i en mjukt grå ton kallad Klippa (NCS S 2500-N). Den har tagit kraft och energi den här trappan, mycket av den varan, men oj så värt det när vi nu ser slutresultatet.

Det här blev precis som vi ville, nyansen blev helt rätt, kontrasten mot tapeten blev helt rätt och framför allt, känslan är helt rätt.

Minns ni hur den såg ut innan vi satte igång? Målad i vitt och grått en gång för länge sedan, sliten efter år av tjänstgöring och så en hopplöst trist plastmatta på själva stegen.

Det är nästan otroligt faktiskt, att tänka att det där bara är ett par veckor sedan. Det har gått undan och redan nu kan vi se tillbaka och inse att vi har åstadkommit otroligt mycket. Jag hoppas att Anders och Kerstin, de tidigare ägarna, skulle tycka att vi har tagit väl hand om deras hus, och förfinat det på ett sätt som gjort huset rättvisa, om de såg det nu.

Foto: Sarah Andersson

Ps. Det trägolv som gömde sig under plastmattan och masoniten under den sista biten plastmatta gjorde mig lite extra glad. Vågar man hoppas att samma golv gömmer sig på andra sidan tröskeln under det betydligt nyare trägolvet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.