Köket

En hörna i hemmet jag aldrig visat

Det här är en rolig ”utmaning” i en julkalender som riktar sig till bloggare som ju allt som oftast plockar undan, plockar bort, stylar och fixar innan de fotar sina egna hem. Jag fick fundera ett tag men vet ni, det finns en plats i vårt hus, ett rum, som vi använder överlägset mest men som jag inte visar speciellt ofta då det inte är så himla fint just nu. Det står på önskelistan över kommande renoveringar. Köket.

Så here we go, här är vårt kök, förvisso stort men lite dumt planerat och inte speciellt snyggt gjort av tidigare ägaren tyvärr. Hellre än bra skulle jag säga. Men det som jag ändå älskar med köket är ljuset, de två fönstren som släpper in ljus från två håll. Storleken = potentialen. Det nya köket kommer att bli grymt här en dag. Och så är det ju, som i nästan alla hus, dess hjärta. Vi spenderar så mycket tid här och det är ett rum som trots sin icke-perfekta finish är skönt att vara i. Det där som inte går att sätta fingret som liksom bara finns i känslan och inte går att varken renovera bort eller till. Det finns redan här och det är underbart.

Japp, där har vi det, en hörna i hemmet jag aldrig, eller sällan, visat.

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.