Kommunikation by Berg,  Kontoret,  Träning & Hälsa

Mitt ”soffice” not so softisch

Jag skrev ett lyckligt inlägg på Facebook för ett par veckor sedan om fördelen med att jobba som jag gör nu, uppkrupen i mitt ”soffice” på kvällarna.

Säg den lycka som varar för evigt. Jag har fortfarande förmånen att få jobba som jag gör, med mitt eget lilla företag och helt och hållet på mina egna tider. Men det här med soffice håller faktiskt inte längre. Nope. Ryggen säger ifrån. Möjligtvis också i kombination med löpningen men hur som helst, att jobba i soff-ställning får begränsas till ett minimum och det där hemmakontoret kryper allt närmre.

Det är bara det att hemmakontoret hänger ihop med en ommöblering som heter duga här hemma. Ni vet en dominoeffekt som kommer att påverka så gott som alla husets rum. Det är inte precis något jag roddar själv, ännu mindre tillsammans med ”stjälpredan” tillika Superhjälten utan jag måste ha Alex hjälp. Vi får väl se när han låter sig övertalas till detta. *Pretty please…*

Bild från min Pinterestmapp med home office inspiration

En kommentar

  • Jens Törnell

    Kul att du äntligen startat eget. Jag hade som du en tanke på att köra hemmakontor, men det är lätt att bli distraherad av andra saker, speciellt när man har ungar.

    Jag rekommenderar starkt att skaffa ett riktigt kontorsrum i ett kontorshotell istället. Själv har jag haft Klövern som hyresvärd i ca 2 år. Det har funkat jättebra. Förutom det egna rummet har man andra drivna företagare i de andra rummen. Mycket bra gemenskap. Inte så dyrt heller, jag ger mindre än 3K och sitter ändå centralt nära skatteverket.

    Ett annat tips, bokför inte själv. Bättre att lägga tiden på det man är bra på. BDO är bra och inte så dyra.

    Lycka till!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.