Drömhuset,  Fixat & Donat,  Sovrummet

Ljus och mörker

Vi har jobbat lite på två olika spår i sovrummet sista tiden, ljus och mörker. Att få in elen igen och kunna sätta upp våra nya lampor samt att få upp gardiner för mörkläggning. Eller egentligen är det inte mörkläggning, i ett så här pass mörkt rum behövs inte det har vi märkt. Men det handlar om att kunna stänga in sig och få lite avskildhet. Ännu viktigare när man sover på nedre plan har jag märkt.

Gardinen är nästan roligast, jag var helt inne på en gardin som verkligen mörklägger men när man har skapat ett rum som är så mörkt som vårt nu är behövs inte det. Alls. Däremot skjuts gardinen från fönstret och in över väggen på dagtid vilket gör att en stor portion mörk vägg försvinner och DET gör enormt stor skillnad för hur rummet upplevs dagtid. Behöver jag säga att jag är nöjd? Vad jag valde för gardinskena, upphängning och annat tar jag i ett separat inlägg, det var lite pill innan jag fick det precis som jag ville.

Lamporna är House Doctors modell Game i storlek large och de är, och blev, så himla rätt här. För det första är det skönt med riktiga sänglampor och så den här modellen som dessutom fungerar som fönsterlampa i ett av våra fönster i rummet. Perfekt!

Nu saknas bara golvsocklar, sängbord och en knopplist, sen är det klart. Så otroligt skönt det känns! Resten är detaljer och sådant som kommer att få hoppa runt lite för att känna in sin plats innan de slutligt landar någonstans. Här ska ett bröllopsfoto in bland annat och på den där knopplisten ska de rätta detaljerna få landa. När jag hittar dem. Allt har sin tid så att säga. Men snart, snart, snart.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.