Clean Eating,  Drömhuset,  Fixat & Donat

Lyktstolpe och rawfood

Ledsen för sen lördagsuppdatering men ni har ändå myst runt i pyjamasen tills nu, tänt en massa ljus och druckit te i höstrusket så ni har inte haft tid med mig ändå eller hur?

Härligt mysiga tider detta ändå. Det är nästan så att jag är lite besviken över att värmen tydligen ska komma tillbaka. Huh? Varför då? Nu har jag ju riktat in mig på höst, jag tar gärna sommar igen…nästa år.

Nåja, idag har vi i alla fall haft fullt ös här hemma, svärmor och svärfar (jag har två svärfars, det ni, vilken lyx!) har varit här för att påbörja projekt lykstolpe. Vi fick lyktstolpar i present när vi gifte oss som jag har berättat tidigare och det är ju lite av ett projekt att få dem stadigt i mark, inkopplade och hela faddirullan.

Men nu är alltså detta projekt sjösatt (bokstavligt talat då det har regnat hela förmiddagen…) Alex och Anders har grävt som två hjältar där ute och gjutit ner markfästet som lyktstolpen ska fästas i. Det har dragits fram el och borrats genom väggar och när betongen har brunnit ordentligt och hålet kan fyllas igen om ett par dagar är det ”bara” det roliga kvar i form av att montera själva lyktstolpen. Spännande är bara förnamnet. Och sen återstår ju att se hur mycket denna första stolpe gör och om vi behöver en till eller om den här räcker.

Svärmor och jag har hållit till inomhus och ska absolut inte ta någon cred för det som har hänt ute. Däremot har vi haft rawfood-workshop i köket. Såå roligt att ha fått med henne på det här tåget. Idag har jag visat henne att en grön smoothie visst kan vara god och så svängde vi ihop några rawfoodbollar och i ugnen håller grönkålschipsen som bäst på att torka. Love it!

Nu tror jag däremot att la familia ska vila sig lite innan vi tar tag i eftermiddagen denna lördag. Hoppas att ni har en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.