Drömhuset

Mina Gallerix-favoriter

I samarbete med Gallerix

Ni som hänger med mig även på Instagram kanske har sett redan att jag har fått äran att bli Gallerix-ambassadör? Det är verkligen så roligt och jag är jätteglad över det samarbetet.

Donna hörde först av sig när hon såg att vi skulle flytta och undrade om de kunde vara med på den resan. När jag förklarade att det inte skulle bli någon flytt utan att vi ska renovera och stanna kvar i vårt nuvarande hus tyckte hon nästan att det var ännu bättre.

Sagt och gjort, jag fick välja ut ett helt gäng posters hos Gallerix som nu finns samlade här.

Dessutom fick jag en finfin rabattkod att dela med alla er, den ger er 30% rabatt på hela Gallerix sortiment vilket är helt fantastiskt bra om man vill uppdatera väggarna där hemma. Lägg Lifebysarah30 på minnet!

Ärligt talat är det inte klokt hur stor skillnad det gör i ett rum när man byter ut dekorationerna på väggarna, inte bara posters utan kanske en lampett eller lampa också. Det blir ett nytt rum!

I vårt vardagsrum, vid tv-delen, hade vi tidigare helt svart/vita posters av Göteborg och Borgholmsslottsruin. Två platser som betyder väldigt mycket för oss <3
Nu har de fått lämna plats för de här vackra naturmotiven istället och jag älskar dem. Att jag älskar berg och snö är ju ingen hemlighet så motiven, och färgerna här är liksom mitt i prick! Den största av dem, Lake Hintersee Poster, är så vacker med sina mörka, bleka färger. Kan titta på den i evigheter.

Inne på kontoret har jag istället satt ett mer grafiskt tryck, med en liten hint av rosa i sig som matchar fint mot den rosa skrivbordsstolen och själva skrivbordsskivan i valnöt.
Sen tycker jag det är fint att blanda upp motiven lite och inte bara köra på en slags grafiska tryck, eller enbart naturmotiv. På kontoret fick därför ett par skira vasstrån göra det större printet sällskap och i vardagsrummet gjorde jag precis tvärtom. Här fick ett mer grafiskt motiv bli pricken över i:et bland berg och natur.

Även barnens rum fick två nya motiv, en vacker måne till vår lilla måntjej och en riktigt fin astronaut till Elliot. Så fort jag såg de här två motiven visste jag att de var till barnen, helt perfekta till dem.

Nu återstår bara att hitta rätt ramar till de två vackra motiv jag har tänkt till vårt sovrum. Men det får bli ett annat inlägg det.

Lifebysarah30 är koden alltså, för den som vill klicka hem nya posters att börja året med <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.