Drömhuset,  Trädgård

Poollife

Alltså poolen, det må vara lite fix och trix innan allt är på plats men oj så värt det. Att nu, under dessa rekordvarma dagar, kunna ta ett lunchdopp (en fördel med hemmakontoret faktiskt) för att kyla ner sig, eller efter en PW på kvällen när man inte kan bli varmare. Det är ren och skär lyx!

När vi började fylla den i söndags låg temperaturen kring 16 grader, pretty much iskallt och inte så lockande. Men redan i måndags var det uppe på 21 grader och det fortsätter stiga. Vi har ingen uppvärmning alls utan det är endast solen och värmen som gör det. Kanske också muren som utgör ramen för hela poolen, det som tidigare var en damm, den borde isolera ganska bra tänker jag.

Jag snubblade över den här på pinterest i veckan, en vedpool exclusive. Alltså en pool på sommaren och ett spabad på vintern. Vedeldad eller med annan uppvärmning. Det känns nu som ett mål, att sänka ner en sådan, med hel trappa i ena kanten i dammen och kunna nyttja denna guldgruva året om.

Jag har haft den tanken ett tag, att hitta ett formgjutet alternativ som passar i dammen, att använda den strukturen som finns känns ju givet. Den här gör det. Just sayin’… 😉

Bild lånad från Poolforum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.