Drömhuset,  Trädgård

Solsängarna

Nu står de så äntligen där, båda två. Utan att gå in allt för mycket på tråkiga detaljer kan vi konstatera att den här övningen har varit en bra påminnelse till varför jag aldrig handlar på JYSK. Aldrig, aldrig, aldrig.

Men nu är alltså båda monterade och står på plats där under pergolan och inbjuder till sköna vilostunder. Dynor är på väg, jag ville ha ljusa dynor som vi har till våra stolar vid matgruppen, och det var inte lika lätt att få tag i som mörka dito. Men snart så.

Det enda problemet med dem nu är egentligen att jag har svårt att ta mig upp ur dem. Inte bara för att de är sköna utan för att jag har en badboll framtill som liksom stör det momentet lite. Men det får man stå ut med 🙂
Jag kan gärna ligga där och blicka ut över pioner som snart blommar och en liten poolskötare som går och håvar. Jo visst, vi har blivit med pool också. Bara en enklare variant än så länge, planer finns på något större och mer permanent men det är ett senare projekt och först känner vi på den här lösningen för att se om det är något vi kommer att använda och njuta av. Med största sannolikhet är ju svaret ja på den frågan men eftersom det inte var aktuellt att gräva upp hela framsidan och bygga om tomten just den här sommaren är detta en bra kompromiss. Vi premiärbadade igår Elliot och jag och la oss sedan att torka i solsängarna. En stor och en liten då njöt till fullo vill jag lova!

Så jag njuter, lilleman lika så och all is good!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.