Sovrummet

Tvärstopp

Sovrummet är så gott som färdigt, lamporna och gardinerna var nästan pricket över i:et. Men bara nästan. För det som återstår nu är sängbord och golvsocklar. Det kommer verkligen att bli pricken över i:et det.

Problemet är bara att vi inte vet, eller kan komma överens om vilka sängbord vi ska ha. Jag har hela tiden sett en vägghylla framför mig. Alltså inga stora, ”tunga” sängbord utan en mer luftig och flytande variant som gör att rummet inte upplevs så snävt och som inte gör så mycket väsen av sig. Alex vill däremot gärna ha en variant med låda för att kunna lägga undan sådant som inte är så snyggt men bra att ha nära, som laddare och airpods och annat.

Här ungefär har vi kört fast, det har tagit tvärstopp. Samtidigt som jag kan reta ihjäl mig på de gamla sängborden som vi nu fortfarande använder då de i mitt tycke ”förstör” hela rummet. Det är ett stort ord, jag inser det, men ni vet, de passar inte in i det nya sovrummet utan ser ut som två flygplansvingar på varje sida om sängen.

Så, är det någon klok läsare som sitter inne på ett tips? Ett litet, nätt sängbord, vägghängt, med låda, i ljust trä?

Jag tror i och för sig att jag kan ha hittat ett bra alternativ, en vägghylla gjord av konsoller från Mio, hyllplan från IKEA med en lämplig ask, dessa från Åhléns, att lägga det där i som man inte vill ha framme. Och så den där knopplisten som jag bestämt mig för. Hur bra är inte det?

”Älskling, jag har en idé…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.