Sovrummet

Vi har flyttat ner

Ja att sovrummet har fått flytta ner under sommaren har inte undgått någon läsare av den här bloggen. Det är jag ganska säker på så som jag tjatat hål i huvudet på er om denna renovering.

Men.

Det är intressant det där, när en sådan flytt av rum sker så flyttar även vi ner. Jo, självklart när vi sover men rent allmänt också. Jag spenderar nu klart mer tid på nedervåningen efter att Elliot har somnat. Tidigare stannade jag ofta kvar på övervåningen, framför tvn, i soffan med datorn eller vid min lilla skrivplats. Alltså inte specifikt i själva sovrummet. Ändå dras jag nu till nedervåningen som en fluga till en sockerbit.

Visst är det konstigt? Just nu vet jag knappt vart jag ska befinna mig eller vart jag ska lägga ifrån mig dator, bok eller telefon. Det blir intressant att se vad som händer när det faktiskt dyker upp något sevärt på tv igen. Kommer jag att gå upp då? Eller när sammandragningarna är över efter förlossningen, kommer det kännas mindre jobbigt att gå upp för trappan då? Jag hoppas verkligen det, jag älskar ju vår övervåning!

Bjuder på en liten, liten sneakpeak av det som är vår sänggavel idag. Lovar fler och bättre bilder över helheten när de rätta sängborden, belysningen och gardinerna är på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.