Trädgård

2500 kvm

Man skulle kunna göra sig lustig över det faktum att jag är sliten i kroppen. Man skulle kunna dra ålders-kortet och skrocka ”håhåjaja, det är åldern vettu” och man skulle definitivt kunna fälla en kommentar om min uteblivna träning de senaste veckorna.
För jag h a r ont i kroppen. Jag h a r träningsvärk och varenda gång jag böjer mig ner för att plocka upp något på golvet (vilket ju blir cirka tusen gånger varje dag) så gör det ont i baksida lår, rumpa och rygg.

För.

Vi har en ljuvligt stor och härlig trädgård med två hundraåriga (minst) gamla ekar, två äppelträd, ett päronträd, ett plommonträd, 5 vackra körsbärsträd på rad och ungefär 50 meter syrénhäck. Den är ljuvlig när den står i blom på våren.

Men nu, nu har vi snarare sju miljarder löv utspridda på våra 2500 kvadrat och det mina vänner innebär ett ganska hyfsat trädgårdsgym det.

Så i förra veckan, under helgen som gick och igår har jag gjort ett jättejobb i just detta gym och har nu räfsat, räfsat och räfsat för att få bort så gott som varenda löv. Det har legat över mig det där, när jag gått inne med min astma och absolut inte kunnat göra något åt det. Tillfredsställelsen är enorm.

Men att fota trädgården nu är inte vackert trots detta, det mesta är ju faktiskt brunt och fult även om det är räfsat och lövfritt. Det ska ni slippa, måtte det komma snö snart! Bjuder istället på en bild från vår trädgårds absoluta prime-time. Behöver påminna själv om den lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.