Trädgård

Fler än fyra fredagsfavoriter

Nej, idag blir det inte bara fyra utan många fler fredagsfavoriter. Men alla från samma ställe, Systrene Grene, och som synes trädgårdsrelaterade allihop.
Inte så konstigt kanske då trädgård tycks vara det enda jag har i huvudet just nu. Det är väl vårkänslor om något.

Och när man ska börja ge sig ut och fixa är det ett par saker man kan ”villhöva”, såsom dessa många hängande ting. Så många att jag börjar tro att jag måste få till en hög stång av något slag på det nya planteringsbord jag tänkte bygga mig i vår. Hängande krukor, hängande rullar med jutesnöre, hängande torkställning till kryddorna... Ja ni hör ju. Alltså sätter vi check på att addera en hög stång på planteringsbordet.

Korgen har egentligen inte med planterandet att göra utan tvätten. Jag har länge saknat en bra tvättkorg att bära tvätten i mellan tvättstugan och torkvindan. Plastditon finns det många men det vill jag inte ha så den här korgen ser betydligt bättre och mer praktisk ut.

Och så en trädgårdsbok med plats för noteringar om vad om är planterat vart och påsar att lägga fröer i framåt hösten osv. Så nördigt och så roligt på samma gång.

Och på tal om just vad som är planterat eller vad det är för fröer i en påse, etiketter kan man aldrig få för många av. Liksom blomstertråd, lite som våtservetter faktiskt, vad gjorde man innan dem?

Får jag nu önska mig något mer denna påskhelg är det fint och varmt väder så att vi kan vara utomhus så mycket som vi vill. Hoppas att ni har en finfin långfredag vänner!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.