Sarahs önskelista,  Trädgård

Fröer

Ska man ens skriva blogginlägg en dag som denna (läs:igår, schemalagt inlägg) när världen drabbats så hårt, ännu en gång, av den helt fruktansvärda händelsen i Ukraina.
Jag varken vill, eller vågar, kommentera det så mycket mer än att jag har en klump i magen och en känsla av illamående över det som händer. Det är alldeles, alldeles fruktansvärt.

Så i ett försök att lägga fokus på något annat, att tänka på något som är vackert och tryggt istället funderar jag på vår egen lilla täppa, vår plats på jorden.

Minns ni att jag undrade över fröförvaring för ett tag sedan? Nu tror jag att jag kanske har hittat den. Systrarna Grene (en favoritbutik!) har den här fina trälådan i sitt sortiment och den föll jag pladask för.

Den är så fin att den skulle kunna få en plats i bokhyllan här hemma, som en konstant påminnelse om det där intresset jag har som under våren och sommaren får så mycket utrymme i mitt liv (och på våra fönsterbrädor…).

Eller kanske är den här varianten i plåt ännu finare?

Systrarna har satt ihop ett helt sortiment under kategorin ”Spirande vår” som verkligen föll mig i smaken, kanske dig också?

Samtliga bilder i inlägget lånade från Sostrenegrene.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.