Trädgård

Något att gunga i

Idag byggs det för fullt här hemma och även om jag verkligen inte ska påstå att jag sågar, skruvar eller något annat så bidrar jag med att förse dem som faktiskt bygger med mat och dryck samt att hålla lilleman undan när det behövs. ”Elliot fixa själv” är just nu ett frekvent använt uttryck här hemma och även om det ofta är väldigt bra att han fixar och styr så kan det ju just idag bli lite väl bra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag får nästan nypa mig i armen över att det här faktiskt händer nu, vi har pratat om det så länge och behövt en lösning sedan vi flyttade in. Nu blir det äntligen så. Och eftersom jag inte kan bygga så funderar jag på allt det andra istället. Det praktiska, det mjuka, det sköna, det som sätter känslan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Efter allt pinnande och googlande efter inspiration på sista tiden har jag nu fått en drömidé. En gungsoffa. En hederlig porch swing. Den hade kunnat se ut som en traditionell amerikansk variant eller vara i rotting, det hade passat med både ock. Och oj oj oj så fint det hade blivit, ett riktigt pricken över i:et på hela altanen och pergolan. Det är inget som kommer att ske nu men drömma måste man ju få göra eller hur?

Bilder: Pinterest

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.