Trädgård

Rabattkanter

Jag har tidigare berättat om mina rabattplaner i trädgården och de lever i allra högsta grad. Det ska snart börja grävas, grävas och grävas och det ska bli så skönt att bli av med det där som jag faktiskt inte tycker är så fint. Det tar ett par år det där, att komma runt sin egen trädgård och lista ut vad som ska vara kvar och vad som ryker. Vad vi faktiskt gillar eller inte. För till syvende och sist ska det ju skötas om en del och då är det en klar fördel att man också uppskattar resultatet i slutändan.

Nåväl.

Just nu har rabatten endast naturliga grävda kanter vilket jag egentligen tycker är jättefint, speciellt i en äldre trädgård som vår. Men jag kan tycka att det här behövs en tydligare kant, mest för gräsklippningens och spridningen av gräs in i rabattens skull.

Jag har letat lite och det finaste jag har hittat än så länge är stål men det känns inte helt hundra. Jag tycker att det är jättefint men lite för modernt för att passa in i Disponentens hundraåriga trädgård. Har ni kloka bloggläsare några andra tips? Gärna något som heller inte kostar skjortan. ”Dammen” som vi kallar den som i så fall ska kläs är ganska stor.

Bild: Wernamo design

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.