Sarahs funderingar,  Trädgård

Torsdagstrio

Redan torsdag och en knippe torsdagstankar igen. Veckorna går verkligen tokigt fort när man är borta i ett par dagar. Wrooom!

Snö
Det här veckan tänker jag på att det är något som är väldigt skumt med vädret och att snö i maj inte bara känns fel. Det känns jättefel och mer fel än bara på ett ”åh-vad-jag-tycker-att-det-är-kallt-fel”. Varför blir det så här?

Nyvaken
Att lägga ett större projekt på jobbet bakom sig ger alltid lite av nyvaken-känsla för mig. Jag har varit så inne i det där projektet/eventet att jag nu nästan måste fundera på vart jag är och vart jag ska. Livet efter eventet på något sätt. Nu tar jag redan sikte mot nya projekt och kommande events men ändå, det är några skälvande minuter däremellan när jag nästan kliar mig i ögonen och funderar på vart jag är.

Träningsvärk
Att gräva syréndike är tungt. Jättetungt. Och alltså en grym träningsform. Jag kommer att känna av grävandet i morgon det är ett som är säkert och färdig är jag inte heller. Men som tur är väntar ju en helg alldeles runt hörnet och då kanske jag blir lite mer klar. Det blir fint. Alldeles strålande fint faktiskt. Ni ska få se, jag ska bara gräva lite till först. Åh hej…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.